Parkeer uw auto bij Zaventem Airport

Geplaatst op 17-01-2023

Categorie: Reizen en recreatie

Air Parking Zaventem

Airparking Zaventem is een parkeergelegenheid nabij Airport Brussel Zaventem. De parkeerplekken zijn goedkoper dan op de luchthaven maar Air Parking ligt wel op 800 meter van de luchthaven af. Op 800 meter van de luchthaven Tarieven Air Parking. Parkeren bij Air Parking Zaventem is vanaf 22 dagen slechts 10 per dag. Parkeert u korter dan betaalt u iets meer.

Aankomsttijden en vertrektijden Brussel Zaventem Airport

Aankomsttijden en vertrektijden Brussel Zaventem Airport. Op deze pagina vind je alle informatie over vertrekken en aankomsten Brussel Zaventem Airport. In de onderstaande tabel vind je een overzicht met vluchtnummers herkomst of bestemming en de actuele aankomsttijden en vertrektijden van Brussel Zaventem Airport. Wanneer je klikt op het vluchtnummer dan vind je alle vluchtinformatie van het betreffende vliegtuig. Zo zie je in dit overzicht hoe laat een vlucht is vertrokken wat de huidige status van de vlucht is en hoe laat deze aankomt op Brussel Zaventem Airport.

Parkeren Brussels Airport

Quick Parking Zaventem 

Dan moet je natuurlijk eerst nog in Zaventem geraken? Een aankomst in Zaventem met de taxi is een mogelijkheid. Een taxi betalen kost vaak erg veel geld en op een bus of trein wachten is ook niet altijd even handig. Het is natuurlijk leuker om met je eigen auto te gaan. Je kan je auto zorgeloos achterlaten op de parking van de luchthaven van Zaventem en met een gerust hart op reis vertrekken. De Quick Parking is volledig bewaakt. Vanaf de parking wordt je naar de terminal gevoerd. Een shuttlebus rijdt voortdurend dag en nacht van de parking naar de luchthaven en terug. Je bent er in slechts vijf minuutjes.

Budget Parking Zaventem doe je natuurlijk bij Timesparking! Gratis shuttleservice naar de terminal. Uw auto staat overdekt. Uw auto wordt 24/7 bewaakt. U hoeft uw autosleutel niet af te geven. Budget parking bij Zaventem Airport vindt u bij Timesparking. De parking specialist als u goedkoop wilt parkeren bij Brussels Airport. Begin uw reis goed met onze uitstekende service en uiterst veilige parkeerplekken overdekt bewaakt en met gratis pendelbus naar de terminal. Wilt u vertrouwd en overdekt parkeren bij Zaventem Airport? Gaat u binnenkort op vakantie of maakt u een zakenreis? Dan kunt u uw auto voordelig en overdekt bij ons parkeren zonder dat u daar omkijken naar heeft. U parkeert uw eigen auto en hoeft uw sleutels niet achter te laten. Hotel DIEGEM Novotel Brussels Airport.